647 96 98 37

Carrer de los Castillejos 326, 1º1ª - 08025 - Barcelona

FORMACIÓ I EXPERIÈNCIA

I per a poder oferir-te aquesta ajuda aquesta és la meva formació i experiència que pots consultar aquí.

La meva formació recolza en dos orientacions psicoterapèutiques consolidades: la Psicoanàlisi i la Psicoteràpia Cognitiva-Conductual, per tal de poder-te atendre amb coneixement, sensibilitat i bones eines terapèutiques en les diferents necessitats i reptes que puguis tenir i pels quals em vulguis demanar ajuda.

La primera orientació psicoterapèutica, la Psicoanàlisi, s’interessa per comprendre la dinàmica del problema (el símptoma): el seu origen en el temps, la seva evolució i les seves causes defensant que aquesta comprensió portarà canvis i millores en el símptoma, és un enfocament “comprensiu”.

La segona orientació psicoterapèutica, la Cognitiva-Conductual, s’interessa a trobar una solució al problema, és a dir generar acció per a canviar el símptoma o malestar d’una manera constatable.

Penso que amb aquests dos enfocaments psicoterapèutics et puc ajudar eficaçment tant si busques millorar a través de la comprensió del què et passa com si vols millorar a través de l’acció per a assolir els objectius o millorar i a voltes guarir el sofriment que sents (i que els símptomes expressen).

D’aquesta manera en la teràpia i el coaching que ofereixo tinc l’aspiració de superar la vella dicotomia de les psicoteràpies: comprendre però no actuar o bé actuar però no comprendre i així poder oferir una atenció més rica i eficaç a tots els meus pacients, segons el que cadascun em demani i aspiri a aconseguir.

Textos inspirats en: Díez, E. (2015). De la impotencia a la libertad. Mis aportaciones a la PNL. La contragrafica.com

Per a aconseguir aquest objectiu he assolit aquesta formació i experiència que poso al teu servei:

Psicoanàlisi

  • Màster en Psicoteràpia Psicoanalítica per la Universitat de Girona i l’ACPP.
  • Postgrau en Diagnòstic Clínic i noves patologies per la Universitat de Girona i l’ACPP.
  • Postgrau en aplicació teòrico-clínica de la Psicoteràpia Psicoanalítica per la Universitat de Girona i l’ACPP.
  • Seminari d’ Observació de nadons i els seus pares i família (en el marc de la formació psicoanalítica).

Psicoteràpia cognitiva-conductual

  • Practitioner i Màster en Programació Neurolingüística per Autoestima i Canvi i Penelers, avalats per l’AEPNL Asociación Española de Programación Neurolingüística.
  • Màster en Coaching amb PNL per Autoestima i Canvi, avalat per l’AEPNL Asociación Española de Programación Neurolingüística.

Formació addicional

  • Un total de més de 1500 hores de formació i pràctica en altres enfocaments específics: art-teràpia, treball social, psicodrama, biodansa, psicoteràpia psicosomàtica, EFT (tècniques d’alliberament emocional), intel·ligència emocional amb cavalls, teràpies alternatives orientals, constel·lacions familiars i ASI (abús sexual infantil).

Així mateix dono una gran importància a mantenir, millorar i actualitzar la qualitat de la meva atenció i formació terapèutica i ho faig amb la formació continuada i participant regularment en seminaris, jornades i congressos de psicoteràpia i coaching.

He fet la meva pròpia teràpia amb un psicoterapeuta psicoanalític i cognitiu-conductual i treballo de psicoterapeuta i coach des de l’any 2015.

El codi deontològic al que m’adscric és el de l’AEPNL, Asociación Española de Programación Neurolingüística, associació a la que pertanyo, sòcia titular AEPNL LOAM/0546. Així mateix et vull fer explícit el meu propi codi ètic que es basa en: confidencialitat, congruència personal, compromís amb el pacient, ajudar a la persona tal com ella vol ser ajudada, respecte profund per la diferència i formació continuada.